Černé pondělky české justice – autogramiáda a soudem zakázána kniha Zločiny beze zbraní 2c

.V pondělí 9. 10. 2023 v kině Atlas proběhl první z tematických večerů Spolku Šalamoun – Černé pondělky české justice.

Zájem byl natolik mimořádný, že jsme museli přinést i externí židle, řada lidí bohužel musela stát a řada lidí se do sálu bohužel vůbec nevešla.

Mimořádně úspěšný večer završila autogramiáda Marie Formáčkové a zakázané knihy Zločiny beze zbraní 2c.

Kniha se brzy objeví v distribuční síti, či jí zdarma dostanete u večeru druhého, který se koná 30. 10 . 2023, tedy opět v pondělí a opět v kině Atlas, kdy tématem večera bude případ Petra Kramného.

Myslíte si, že se Vás to netýká?

Bojíte se, jak to bylo doopravdy?

Slibujeme, že Vás nezklameme.

1 Comment

1. Petr Šach napsal:

Mám přijet jako výstavní exemplář? Sice vám to na 100% nedokážu garantovat, ale určitě bych mohl být víc než jen přínosným hostem. I když zrovna u toho Petra, máte tolik relevantních a nezpochybnitelných důkazů, že už i já mám 100% potvrzeno, že elektrikou nevraždil. To ale neznamená, že by nemohl být vrahem, nic méně, momentálně je nelegálně ve vězení!